Werkzaamheden van een Ambtelijk Secretaris

Is werken met een externe ambtelijke secretaris nieuw voor jullie en ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Hieronder vertel ik je wat mijn werk zoal inhoudt.

Adviseren
Mijn belangrijkste taak is het adviseren van de ondernemingsraad en eventueel de bestuurder over de mogelijkheden die de WOR (Wet op de ondernemingsraad) biedt. Daarnaast zorg ik dat de procedures en afspraken rondom de medezeggenschap, cao en arbeidsvoorwaarden worden gevolgd. Bij advies of instemmingsaanvragen ondersteun ik uiteraard bij het opstellen van de brieven. Ook in het proces voorafgaand aan advisering en/of instemming sta ik jullie graag bij.

Verbinden
Als ambtelijk secretaris ben ik een verbinder tussen de bestuurder en de ondernemingsraad. Ik zoek de verbinding door een helicopterview te behouden en in te zetten op open en duidelijke communicatie tussen OR en bestuurder.

Organiseren
In administratieve zin kun je een brede ondersteuning van mij verwachten. Denk hierbij aan het schrijven van advies en instemmingsbrieven, maar ook het organiseren van verkiezingen en scholing. Het schrijven van het jaarplan en jaarverslag en natuurlijk organiseer ik de vergaderingen.

Notuleren
Een goed verslag is het halve werk. Naast het organiseren van de vergaderingen zorg ik voor een bondig verslag met actielijst, zodat de besluitvorming en actiepunten duidelijk en overzichtelijk zijn voor iedereen. Wil je graag meer informatie ontvangen over mijn werkzaamheden? Neem dan gerust contact op. Ik leg het graag uit, al dan niet in combinatie met een goede kop koffie.

Lieke van LVG Support
logo lvg support

Staan je werkzaamheden er niet bij, maar wil je weten of ik je hierbij kan helpen, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Tevreden klanten van LVG Support

LangeLand-ziekenhuis
Noordhoff-uitgevers
douwe egberts
grow-up

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Vul de velden in en klik op verzenden. 

8 + 9 =

logo

Contact

Email

vangerdingen@lvgsupport.nl

Adres

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL Berkel en Rodenrijs