Over LVG Support

LVG staat voor Lieke van Gerdingen. Support staat uiteraard voor ondersteuning. Voordat ik als Ambtelijk Secretaris aan de slag ging heb ik 3 jaar als freelance secretaresse gewerkt en daarvoor ruim 12 jaar als juridisch secretaresse in loondienst, voornamelijk op het gebied van arbeidsrecht. Vanuit die tijd is de WOR mij al niet onbekend. Inhoudelijk kwam ik het tegen in mijn werk en daarnaast was ik in die periode zelf 3 jaar OR-lid. Een leerzame periode, die mij nu goed van pas komt.

Terugdenkend zat de medezeggenschap er altijd al in. Op school was ik klassenvertegenwoordiger en lid van de Leerlingenraad. Toen ik mijn stages in de advocatuur liep heb ik de OR geholpen met het organiseren van de verkiezingen, om op een zo breed mogelijke manier mijn stageperiode in te vullen. Ook toen ik kinderen kreeg ben ik een tijd lid geweest van de oudercommissie van de kinderopvang.

In 2021 kwam ik als freelance secretaresse binnen als ondersteuner van een ervaren Ambtelijk Secretaris van een OR. Zo ben ik met het vak in aanraking gekomen. Wat vond (en vind) ik dat leuk! Het is jammer dat Ambtelijk Secretaris toch een beetje een stoffige naam is, want saai is het allesbehalve. Bij deze opdrachtgever is het vuurtje van de medezeggenschap opnieuw in mij aangewakkerd.

Zeg nu zelf: hoe mooi is het om je administratieve en communicatieve vaardigheden in te kunnen zetten om de medezeggenschap in de organisatie te ondersteunen en/of naar een hoger level te tillen? Toen ik dit doorhad wist ik: hierin wil ik mij specialiseren! Ik heb uiteindelijk ruim een jaar mee mogen kijken in de keuken en die ervaren Ambtelijk Secretaris ondersteund. In de tussentijd volgde ik cursussen en webinars en las ik mij verder in. Na dat jaar was ik er klaar voor.

En voor ik het wist kon ik aan de slag. Inmiddels ondersteun ik meerdere Ondernemingsraden in diverse branches. Een aantal op vaste basis en sommigen tijdelijk, bijvoorbeeld in geval van langdurige afwezigheid of vakantie. Ben je benieuwd wat ik voor jullie Ondernemingsraad kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan vertel ik je er graag alles over.

Lieke - LVG Support
logo

Tevreden klanten van LVG Support

LangeLand-ziekenhuis
Noordhoff-uitgevers
douwe egberts
grow-up

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Vul de velden in en klik op verzenden. 

7 + 12 =

logo

Contact

Telefoon

06-10888352

Email

vangerdingen@lvgsupport.nl

Adres

Oosterscheldestraat 26
2652 JG Berkel en Rodenrijs